Uw elektricien voor elektriciteitswerken in Antwerpen

Contacteer ons

Ook als het snel moet gaan

Een elektrische panne of defect die heel dringend aan een herstelling toe is? Elektriciteit Van Ende in Broechem, Ranst & provincie Antwerpen is altijd bereikbaar! De zaakvoerder komt snel de handen uit de mouwen steken om de panne of het defect vliegensvlug te fixen!

Contacteer ons0497 72 33 50

Herstellen of vervangen?

Laten uw elektrische toestellen u in de steek? Falende elektriciteit kan vele oorzaken hebben. Elektriciteit Van Ende in Broechem en Ranst gaat op zoek naar de bron. Zo kunnen elektrische apparaten het bijvoorbeeld begeven door een onbetrouwbare schakelaar, een versleten snoer of koolstofborstel die aan vervanging toe is. Elektriciteit Van Ende maakt hiervoor graag een offerte op met inschatting of herstelling of vervanging de meest aangewezen oplossing is. Aan u de keuze.

Contacteer ons

Uw elektriciteit nieuw leven inblazen

Een nieuwe badkamer of keuken in het vooruitzicht? Een oude kamer volledig onder handen nemen? Uw elektriciteit vernieuwen is een must! Zorgeloos van uw gerenoveerde ruimte genieten, lichtpunten en stopcontacten aanpassen, alles verzorgd, veilig en duurzaam … uw elektriciteit vernieuwen: een prima investering!

Van Ende elektriciteitswerken is uw elektricien in de buurt! Wij komen bij u langs in Ranst, Broechem en heel de provincie Antwerpen. Elektriciteitswerken Van Ende, daar kunt u op rekenen.

Elektriciteit Van Ende: voor, tijdens én na de plaatsing een professional!

Een zicht krijgen op de kosten van uw elektrische installatie? Elektriciteit Van Ende geeft u met plezier een gratis prijsofferte, of dit nu een elektrische uitbreiding, het plaatsen van uw tuinverlichting of de vernieuwing van uw elektriciteitskast omvat. Uw elektriciteit, conform het AREI in handen van Elektriciteit Van Ende? U kunt op uw 2 oren slapen!

Elektriciteit Van Ende in Antwerpen

Een storing, panne of elektrisch defect! Geen nood, vertrouw voor alle elektriciteitswerken op de expertise van Elektriciteit Van Ende. Deze professionele elektricien verzorgt alle elektrische installaties van Broechem en Ranst tot heel de provincie Antwerpen tot in de puntjes, zowel bij u thuis als in uw bedrijf.

Bel of mail ons zonder aarzelen!